Sistemes d'Oficina de Barcelona12 
 
Solucions d'impressió i Gestió documental, Venta i Renting d'equips Distribuïdors oficials HP, Canon i Develop

Serveis que oferim

La nostra prioritat es que el client estigui satisfet, per això ens centrem en les seves necessitats i poder mecanitzar processos amb estalvi de costos.

Servei tècnic oficial HP, Canon i Develop

El nostre servei tècnic especialitzat en equips multifunció i sistemes de xarxa li donarà una assistència a la seva incidència en menys de 8h laborals.

Truqui'ns al 93 280 46 00Asessorament Comercial

El departament comercial li assessorá soble les solucions de gestió documental: impressores, copiadores, equips multifunció depenent segons les seves necessitats i li farà un estudi d'estalvi de costos sense cap compromís.

Serveis Informàtics

A més del nostre servei tècnic en manteniment d'equips multifuncionals i impressores, també tenim un departament informàtic on oferim serveis com el desenvolupament d'aplicacions, configuració de xarxes, instal·lació de software i hardware, i serveis per la gestió documental.

Control Laboral

Entre elles tenim una aplicació per el control laboral amb geocalització, des d'1€/mes per treballador, on es pot gestionar vacances, nòmines, i tenir en una app amb tot el control del treballador.


Assisència Remota

Per poder oferir una solució inmediata podem accedir al seu ordinador online.
Solucions per a la gestió de flota

 Monitorització dels equips

Per a poder donar el millor servei al client, oferim el control de monitorització 24h.

 Gestió d'impressions

Papercut es una eina de gestió de impressió que canvia la forma en que la gent pensi abans d'imprimir i modifiqui el seu impacte amb el medi ambient.

 

 
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de